"Volharding is geconcentreerd
geduld. Wij beheersen dat..."

"De waarde van het resultaat
ligt in het bereiken ervan..."

Het belangrijkste in communicatie is
te horen wat niet wordt gezegd..."

Over Van Dinter Advocaten

Mr. G.J.A. (Gerard) Van Dinter is de grondlegger van ons advocatenkantoor. Van Dinter Advocaten is een groeiend internationaal opererend advocatenkantoor gevestigd in het “ondernemende hart” van Roermond. Ons veelzijdige team stelt te allen tijde uw belang voorop. Wij richten ons met name op zakelijke opdrachtgevers: (beursgenoteerde) ondernemingen, ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, non-profit organisaties, overheden en particulieren.

Ervaring

Ons team heeft een jarenlange ervaring in het adviseren en procederen voor (internationale) bedrijven, instellingen en particulieren, met ieder hun eigen deskundigheid en interessegebieden. Wij zijn een professioneel advocatenkantoor en staan als uw juridische raadgever aan uw zijde bij alle voorkomende (juridische) vraagstukken maar ook bij procedures.

Betrokken

Door onze jarenlange ervaring als ondernemers kennen wij het spreekwoordelijke “klappen van de zweep” van het ondernemen. Wij zijn niet alleen uw sparringpartner en belangenbehartiger, maar geloven ook in langdurige relaties met onze cliënten. Kernwaarden zijn daarbij betrouwbaarheid, doelgerichtheid, dienstbaarheid en bovenal proactiviteit. Wij streven te alle tijden naar lange termijn oplossingen en pakken uw zaak discreet, maar ook doortastend aan.

Kennis

Wij beschikken niet alleen over de kennis van de markt en branches waar u zich als onderneming in begeeft, doch wij beschikken ook over de meest actuele kennis op het gebied van wet- en regelgeving en rechtspraak. Die kennis dragen wij ook structureel over aan onze cliënten teneinde hen voor juridische valkuilen te behoeden.

Een team van experts

Door jarenlange ervaring onderhoudt Van Dinter Advocaten, ondanks haar eigen focus, nauwe contacten met haar adiviseurs waaronder hoogleraren, accountants, belastingadviseurs en bedrijfsadviseurs. Daardoor kan Van Dinter Advocaten u de specialistische kennis leveren die voor u van belang is. Deze samenwerking betekent voor u één aanspreekpunt, terwijl u wel de zekerheid heeft dat uw juridische kwestie vanuit alle relevante (juridische)invalshoeken door specialisten wordt belicht.

Ontmoet het team

Bereikbaarheid

Ons team staat altijd voor u klaar. U kunt ons advocatenkantoor zeer eenvoudig bereiken en wij beschikken over een ruime parkeergelegenheid. Neem direct telefonisch contact op of vul het contactformulier in op onze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend (en kosteloos) ons wekelijkse inloopspreekuur bezoeken.

Aanmelden gratis inloopspreekuur