"Je kunt niets idiot-proof maken
omdat idioten zo vindingrijk zijn..."

"Het belangrijkste in communicatie is
te horen wat niet wordt gezegd..."

Inloopspreekuur

Onze visie is dat een rechtzoekende een juridische vraag of probleem moet kunnen voorleggen aan een advocaat. Wij bieden u deze mogelijkheid. Het inloopspreekuur van Van Dinter Advocaten biedt (startende) ondernemers en bedrijven de mogelijkheid om juridische vragen en/of problemen vrijblijvend voor te leggen aan een deskundig advocaat.

De bedoeling (daarvan) is dat binnen maximaal een half uur bepaald wordt of wij iets voor u kunnen betekenen. Tevens proberen wij een inschatting te maken van de te verwachten kosten. Pas als wij denken dat wij u van dienst kunnen zijn, zullen wij – indien u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken – met u een vervolgafspraak inplannen.

Wanneer?

Iedere dinsdagmiddag van 17.00 tot 18.30 uur (m.u.v. feestdagen) hebben wij een inloopspreekuur. Aan dit spreekuur zijn voor u geen kosten verbonden. Wij vragen u wel tenminste zeven dagen vooraf uw komst aan te melden. U kunt dit aan ons doorgeven door het contactformulier in te vullen of door een korte e-mail te sturen naar info@vdadvocaat.com. Wij houden dan rekening met uw komst.

Indien u niet in staat bent naar het inloopspreekuur te komen, kunt u altijd een afspraak maken buiten het spreekuur om.

Meld u hier aan

*

*

*

Datumvoorkeur (Enkel dinsdagen):

*